ORIGINE
Αφρώδης οίνος Bordeaux Crémant Blanc
Το Château Cazeau διαθέτει μια υπέροχη γαλλική χάρτη που οι ρίζες της χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο Gornac, σε έναν από τους παλαιότερους δρόμους του Entre-Deux-Mers, μόλις λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του Sauveterre de Guyenne.
Ο αμπελώνας του, που εκτείνεται σε περισσότερα από 300 εκτάρια, απολαμβάνει μια εξαιρετική θέση σε λόφους αργιλοασβεστολιθικών εδαφών που φτάνουν τα 110 μέτρα υψόμετρο και είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Οι αμπελώνες, που είναι φυτεμένοι γύρω από το κάστρο, είναι σοφά κατανεμημένοι μεταξύ κόκκινων και λευκών ποικιλιών ανάλογα με τα terroirs.
Με μέση ηλικία 35 ετών, καλλιεργούνται με προσοχή, με παραδοσιακό τρόπο και με σεβασμό στο περιβάλλον τους. Το ευρύχωρο οινοποιείο διαθέτει όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις (έλεγχος θερμοκρασίας, πνευματικά πιεστήρια, μικροοξυγόνωση) που είναι απαραίτητες για την παραγωγή μεγάλων κρασιών.
Απολαύστε το SOLEGRO Frizzante Rosato, ιδανικό για κάθε περίσταση. Αυτό το κομψό και ελαφρώς αφρώδες κρασί έρχεται σε μορφή 75 cl που ταιριάζει σε κάθε εκδήλωση. Συσκευασμένο σε σετ 6 φιαλών, ιδανικό για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια.
Το κρασί: Με τις ετικέτες La Migoua και Cabassaou, η La Tourtine ανήκει στα πιο όμορφα αμπελοτόπια του κτήματος Tempier αλλά και στα μεγαλύτερα κρασιά της ονομασίας προέλευσης Bandol. Προερχόμενο από μια εξαιρετική περιοχή 5,5 εκταρίων που βρίσκεται σε έναν ημιορεινό, εκτεθειμένο πλήρως νότια σε ύψος περίπου 200 μέτρων, η La Tourtine συνδυάζει δύναμη και κομψότητα.
Ο Mourvèdre, που είναι κυρίαρχος, επιβάλλει εδώ τη σφραγίδα και τη συγκέντρωσή του. Η αρωματική, εντυπωσιακά ακριβής, εξελίσσεται σε βαθιές νότες ώριμων μαύρων φρούτων (φραγκοστάφυλο, βατόμουρο, κεράσι, δαμάσκηνο) που συνδυάζονται με πλούσιες μπαχαρικές νότες (γκαρίγκ, πιπέρι, γλυκόριζα). Η ύλη γίνεται στρογγυλή χάρη στους 18 μήνες ωρίμανσης σε μεγάλα βαρέλια, προσφέροντας λεπτές ξυλώδεις, βανιλιές και καβουρδισμένες νότες. Μια εξαιρετική ετικέτα που προορίζεται για πολύ μακροχρόνια φύλαξη και θα σας μαγέψει με τα τριτογενή αρώματά της αν της δώσετε τον χρόνο να φτάσει στην κορύφωσή της!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 85% Mourvèdre, 15% Grenache και Cinsault
AOC: Bandol
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και για φύλαξη μέχρι το 2051
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
{"Dégustation":"Μια υπέροχη ρουμπινί απόχρωση μεγάλης νεότητας. Στη μύτη, αυτό το χαρακτηριστικό μπουκέτο συνδυάζει μια έντονη μεταλλικότητα με αρώματα που είναι περιτυλιγμένα και γλυκά από κρέμα φρούτων (μούρο, μαύρη σταφίδα, κεράσι). Η γεύση είναι πλούσια και απολαυστική, αυτή η γενναιόδωρη σε γεύσεις κόκκινων φρούτων επιλέγει ανοιχτά την ειλικρίνεια και τη φρεσκάδα των φρούτων.","Commentaire":"Ο Αμπελώνας του Château Pouyanne εκτείνεται σε μια πολύ όμορφη περιοχή 55 εκταρίων, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μπορντό, στην κοινότητα Budos. Ο λόφος, ποικιλόμορφος, είναι πολύ αμμώδης στην κορυφή και αργιλώδης-ασβεστολιθικός στο κάτω μέρος. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τους παραγωγούς που ασκούν τη λογική καλλιέργεια (παρακολούθηση των θεραπειών του αμπελιού και επιλογή των εισροών, διαχείριση του νερού και των αποβλήτων, λογική λίπανση, βιοποικιλότητα, επιλεκτική διαλογή και ανακύκλωση) εδώ και πολλά χρόνια με παρακολούθηση από το Επιμελητήριο Γεωργίας της Gironde.","Cépages":"Μερλό (50%), Καμπερνέ Σαβινιόν (30%), Καμπερνέ Φρανκ (20%)","Producteur":"Οικογένεια Zausa στο Budos (33720)","Formats et conditionnements":"Φιάλη (75cl) - Κουτί των 12 - 2020"}
Ιστορία: Βρίσκεται στο Λεογνάν, το αμπέλι του Château Carbonnieux καλύπτει μια πλαγιά από αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη. 42 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή λευκών κρασιών. Το κρασί ανήκει στην οικογένεια Perrin από το 1956.
Ποικιλίες: 65% Sauvignon, 35% Sémillon
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια και φουντούκια (25% καινούργιο ξύλο)
Γευσιγνωσία: Το χρώμα του είναι ανοιχτό κίτρινο. Η μύτη αποκαλύπτει φρέσκα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών, καθώς και λεμονάτες νότες και εξωτικά φρούτα. Στο στόμα, η φρεσκάδα είναι παρούσα, το κρασί είναι στρογγυλό με μια απαλή και λεπτή επίθεση. Ένα αξιοσημείωτο στυλ.
Ανοιχτόχρωμο, φωτεινό χρώμα με πράσινες αντανακλάσεις.
Νότες από γλυκαντικά φρούτα και μελισσάδες αποχρώσεις.
Τονωτικό, υποστηριζόμενο από εσπεριδοειδή, ο ουρανίσκος είναι κομψός, με μεταξένια φινίρισμα.
Έντονο χρώμα άχυρου κίτρινο με πράσινες αντανακλάσεις, έχει φρουτώδη και λουλουδάτη γεύση με νότες μήλου. Η σωστή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και σακχάρων καθιστά αυτό το αφρώδες κρασί πολύ λεπτό και έντονο.
Περιοχή: Βενετία
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Corbières Rouge
Συνδυασμός :
Syrah - Grenache - Carignan
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 5 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Σταφύλια από τους πιο ποιοτικούς αμπελώνες. Οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να διατηρηθεί η αρωματική φρεσκάδα, ακολουθούμενη από ωρίμανση με τις οινολάσπες για 6 μήνες για να προσφέρει βελούδινη υφή στο στόμα. Για να μαλακώσει αυτή η σοδειά, θα έχει περάσει 6 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
Λευκό κρασί ξηρό, φρέσκο, ελαφρύ και φρουτώδες, συνοδεύει τέλεια τα θαλασσινά, τα ψάρια και τα αλλαντικά.
Ποικιλίες: 100% Σιλβανέρ
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ηλικία: 40 ετών
Ωρίμανση: 8 έως 9 μήνες σε εκατονταετείς βαρέλια
Αλκοόλ: 12%
Ζάχαρη: <2g/L
Συνολική οξύτητα: 4,11
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8 – 10°C
Διατήρηση: 5 χρόνια
Νόστιμος αφρώδης οίνος για να γιορτάσετε και να απολαύσετε, που έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων από τον Falstaff.
Ο αφρώδης οίνος FEODORA του 2016 παρασκευάστηκε από την ποικιλία σταφυλιών Piwi Sauvignac και γι' αυτό διαθέτει νόστιμα φρουτώδη αρώματα. Η FEODORA κατέκτησε τη 2η θέση στο Sparkling Trophy του Falstaff και βραβεύτηκε με χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου Piwi. Φρέσκος και εξωτικά φρουτώδης, αυτός ο αφρώδης οίνος από τον οινοπαραγωγό εντυπωσιάζει πάντα, είτε ως απεριτίφ, είτε για να γιορτάσετε ιδιαίτερες στιγμές, είτε απλά για μια στιγμή απόλαυσης. Πιεσμένος με προσοχή, αυτός ο βιολογικός αφρώδης οίνος ζυμώθηκε αυθόρμητα σε ανοξείδωτο χάλυβα και ωρίμασε για 48 μήνες στη φιάλη. Δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικός αφρώδης οίνος από τον οινοπαραγωγό και σε κορυφαία ποιότητα, καθώς είμαστε ένα βιολογικό οινοποιείο πιστοποιημένο από το Bioland. Επιπλέον, αυτός ο αφρώδης οίνος είναι vegan!
Το Amaro που παράγεται από το Opificio Il Reale παρασκευάζεται με μακρά εκχύλιση από βότανα, μπαχαρικά, εγχύσεις και τριφύλλια, προσφέροντας μια πλούσια, έντονη και πικρή-γλυκιά γεύση. Στη μύτη είναι μια σύνθεση αρωματικών νότες, που προέρχονται από βαλσαμικά βότανα και φυτά, τα οποία βρίσκονται επίσης στη γεύση. Δοκιμάστε το απαλό με πάγο!
Όγκος: 700ml
Προϊόν που προέρχεται από αφρώδες κρασί και μέλι. Κλασική παραγωγή αφρώδους κρασιού. Σεβασμός στη φυσική ζύμωση στη φιάλη (14 μήνες).
Φυσικό, αρωματικό και λουλουδάτο. Φρέσκια είσοδος με γλυκές νότες μεσογειακού μελιού.
Αποκτήθηκε από μια επεξεργασία σχεδόν καθαρότητας της ποικιλίας Bovale Sardo (τοπικά γνωστή ως Muristellu), μια αυτόχθονη ποικιλία που αναπαρίσταται πιστά σε αυτό το κρασί.
Φρούτο μιας αργής ζύμωσης σε μικρές δεξαμενές από ατσάλι και μιας μακράς ωρίμανσης σε μικρούς κάρβουνους γαλλικής δρυός για 3 χρόνια, είχε μια επακόλουθη ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για ένα χρόνο και λίγο παραπάνω.
Χρώμα κόκκινο ρουμπινί αδιαπέραστο με βιολετί νότες, στη μύτη ανοίγει με μεγαλοπρέπεια με νότες από πυρίτιδα, γραφίτη και μικρές μαύρες μούρα.
Στον ουρανίσκο απελευθερώνει τη θερμότητά του ακολουθούμενη από μια υφή μαλακών και περιβαλλόντων τανινών, αποκαλύπτοντας νότες μαύρης σοκολάτας.
Μη φιλτραρισμένο κρασί, τυχόν κατακάθια δεν υποβαθμίζουν την ποιότητα αλλά ενισχύουν την τυπικότητα και μαρτυρούν την ακεραιότητα και τη φυσικότητα των διαδικασιών οινοποίησής μας. Εξαιρετικό σε συνδυασμό με πλούσια και δομημένα πιάτα όπως δεύτερα πιάτα θηραμάτων, κόκκινες κρέατα και ωριμασμένα τυριά.
{"CÉPAGES":"Ποικιλίες\nΔεσπόζουσα η Σιρά.\nΒαθμός: 14,5°\n\nVINIFICATION\nΑυτή η σοδειά προέρχεται από προσεκτική επιλογή των σταφυλιών από τα πιο παλιά μας αμπέλια Σιρά, που συλλέγονται με το χέρι σε κασόνια. Ζυμώνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και μετά από 20 ημέρες εκχύλισης με τακτικά πατήματα, τοποθετείται σε καινούργιες γαλλικές δρύινες βαρέλες για ωρίμανση 8 έως 12 μηνών. Αυτό το κρασί εμφιαλώνεται μετά από ωρίμανση σε δεξαμενές για να εναρμονιστεί όλο το δυναμικό των βαρελιών.\n\nDÉGUSTATION\nΚόκκινο κρασί με έντονο και βαθύ χρώμα. Η μύτη είναι πολύπλοκη, με μικρούς κόκκινους καρπούς, μπαχαρικά και νότες βανίλιας. Η γεύση είναι ισχυρή, κομψή, υποστηριζόμενη από λεπτά περιτυλιγμένα τανίνες. Με εξαιρετική διάρκεια και βάθος, οι ώριμοι μικροί κόκκινοι καρποί, το λευκό πιπέρι, ο ξανθός καπνός και οι καβουρδισμένες νότες δομούν γενναιόδωρα αυτό το κρασί.\nACCORD METS-VINS\nΦιλέτο από ελάφι με σάλτσα grand veneur.\nTournedos Rossini με εποχιακά λαχανικά.\nΗ τυροκομία Xavier προτείνει ένα Cantal.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids brut (Kg): 1,5\nDegré Alcool (%): 14,5"}
Οι ποικιλίες μας από την Προβηγκία συλλέγονται από τους βραχώδεις λόφους που περιβάλλουν το μικρό χωριό Καμπάς.
Καλλιεργούνται σύμφωνα με την παράδοση των προγόνων μας και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Έτσι, θα συνεχίσουν να προσδίδουν στην παραγωγή μας τον αυθεντικό της χαρακτήρα και τη γεύση του τόπου.
Ηλικία του αμπελιού: 35 έως 65 ετών
Δύναμη: 4500 φυτά ανά εκτάριο
Απόδοση: 30 εκατόλιτρα ανά εκτάριο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Έδαφος: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθους
Θέση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση:
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτη δεξαμενή με έλεγχο θερμοκρασίας.
Υπολείμματα σακχάρων: περίπου 90 γρ/λίτρο
Βαθμός: 12.5% κατά όγκο
Γευσιγνωσία
Μεταξύ 10 και 12 °C
Δυνατότητα παλαίωσης: από 5 έως 10 χρόνια
Ισορροπία: γλυκό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Στο απεριτίφ, ως επιδόρπιο με κέικ, τάρτες...
Νότες ροδάκινου και εσπεριδοειδών
Βαθμός: 12.5% κατά όγκο
Η συγκομιδή γίνεται νωρίς το πρωί, για να διατηρηθεί η φρουτώδης και φρέσκια γεύση του σταφυλιού. Μάκρωση με φλούδα για 10 έως 12 ώρες σε θερμορυθμιζόμενη και αδρανή inox δεξαμενή. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία (16-18°C). Ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες. Το αποτέλεσμα αυτής της οινοποίησης προσφέρει στο λευκό κρασί μας φρουτώδη γεύση, στρογγυλότητα, λιπαρότητα και απαλότητα.
Στόμα: ευχάριστη αρχή, μεταξένιο σώμα και φινίρισμα. Παρατηρούνται καθ' όλη τη διάρκεια αρώματα εξωτικών φρούτων.
Γενική εντύπωση: αρμονικό λευκό κρασί, νόστιμο με αρώματα που διαρκούν.
Αξιοποιείται ως απεριτίφ ή με θαλασσινά πιάτα.
Σερβίρεται πολύ κρύο.
Προϊόν: Château du Garde
Επιφάνεια: 2,5 εκτάρια
Ποικιλία: 60% Sémillon 40% Sauvignon
Έδαφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό
Όψη: διαυγής, λαμπερή, κίτρινο-πράσινη απόχρωση
Μύτη: λεπτή, φρουτώδης και φρέσκια
Το ArmaAs Kangun παράγεται στο γνωστό αρμενικό οινοποιείο Golden Grape ArmAs Estate. Το αρμενικό οινοποιείο έχει μια μακρά ιστορία που αποτυπώνεται στο ποτήρι σας. Γεύεστε τη γεύση από βερίκοκα, πράσινα μήλα, λευκά λουλούδια και άγρια βότανα. Επιπλέον, η επίγευση είναι διαρκής με πλούσιες γεύσεις από το ίδιο το κτήμα.
Πιο μαλακό Perlwein, μοναδική φρεσκάδα - αρωματική μυρωδιά των σταφυλιών, συνδυασμένη με την ήπια αίσθηση των μαργαριταριών
Νηφάλιος, ξηρός, ελαφρύς, κομψός
{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\nGrenache Noir 59%\nCinsault 20%\nSyrah 17%\nCabernet Sauvignon 4%\n\nVINIFICATION\nΟι συγκομιδές ξεκινούν όταν η ωριμότητα είναι βέλτιστη, κατά τη διάρκεια της νύχτας για να διατηρηθεί η φρεσκάδα των σταφυλιών. Μόλις φτάσουν στο οινοποιείο, αυτές οι κόκκινες ποικιλίες πιέζονται γρήγορα και κρύα για να εξάγουν ένα πολύ ελαφρύ ροζ χρώμα. Ο μούστος ζυμώνεται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί η φρεσκάδα των λεπτών αρωμάτων.\n\nDÉGUSTATION\nΠολύ ανοιχτό και λαμπερό ροζ χρώμα με ελαφριές ροζ σομόν ανταύγειες. Η μύτη παρουσιάζει λεπτά αρώματα από φρέσκα λευκά φρούτα, πεπόνι και ροδάκινο, με νότες από άνθη πορτοκαλιάς. Η γεύση είναι φρέσκια, στρογγυλή και λεπτή. Αυτό το ροζέ μπορεί να απολαυθεί μόνο του ή συνοδευόμενο από μια φρέσκια σαλάτα με μοτσαρέλα και ντομάτες, σασίμι σολομού, ψητές χοιρινές μπριζόλες ή φρέσκα ήπια τυριά. Σερβίρεται στους 10-12°C."}
Μέσω αυτού του Σαμπάνια Terre d'Emotion, ο αγρότης και ανθρωπιστής Jean-Marc Charpentier σας συνοδεύει στην αναζήτησή σας για μια Σαμπάνια μεγάλης καθαρότητας. Αφεθείτε στην ελεύθερη και προσωπική του ερμηνεία, εμπνευσμένη από τις αξίες που μεταδίδονται εδώ και οκτώ γενιές.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Σαμπάνια
Ονομασία: Σαμπάνια
Παραγωγός: Σαμπάνια Charpentier
Αλκοόλ: 12°
Χωρητικότητα: 75cl
Ο George Wyndham (πρώην Wyndham Estate) είναι ένα ιστορικό και διάσημο οινοποιείο που ιδρύθηκε στην κοιλάδα Hunter της Αυστραλίας.
Τα κρασιά της σειράς Bin Range είναι πολυπεριφερειακά μίγματα που παρασκευάζονται στη Νοτιοανατολική Αυστραλία. Είναι φτιαγμένα για να καταναλώνονται κατά την κυκλοφορία τους και είναι κατάλληλα για βραχυπρόθεσμη αποθήκευση. Η σειρά περιλαμβάνει ένα Shiraz, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay και Cabernet Sauvignon, καθώς και μία μίξη.
Μέγεθος: 750ml
Ποσότητα Κουτιών: 6 Μονάδες
Ποσότητα Παλέτας: 128 Κουτιά
Αυστραλιανής Παραγωγής: Ναι
Πρώην γνωστό ως "Vin Paillé", αυτό το νέκταρ οφείλει τον μοναδικό του χαρακτήρα σε μια μακρά παράδοση και σε ελεγχόμενη ωρίμανση. Είναι ένα εορταστικό κρασί! Σοδειά 2015, 14 °. Φιάλη 50 cl.